Skott avlossades vid beväpnat rån mot butik i Västerås

| 20 oktober, 2020

Polisen larmades till ett beväpnat rån i en butik på Kristiansborgsallén/Mästargatan i Västerås vid 21.30-tiden. Enligt personalen i butiken så skulle rånarna varit maskerade vid rånet och hotat dem, samt avlossat ett skott när de hotade till sig värdeföremål. Skottet som avlossades inne i butiken skadade ingen och träffade bara en vägg i butiken. Därefter lämnade rånarna platsen. Under måndagskvällen startade polisen en sökinsats efter rånarna där bland annat helikopter deltog. Polisen utreder brottet som grovt rån och försök till mord alternativt dråp. Ingen misstänkt är gripen i ärendet.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/skott-avlossades-vid-grovt-ran-i-vasteras

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.