Bil sprängd i ett villakvarter i Hässleholm

| 21 oktober, 2020

Vid 2.45-tiden larmades polisen i Hässleholm ut till en adress i norra Hässleholm då det hörts en explosionen på platsen. Enligt uppgift ska det röra sig om en adress i ett villaområde. När polisen anländer så kunde de snabbt konstatera att det skett en explosion i anslutning till en personbil som stod parkerad intill en bostad. Polisen spärrade av platsen och tillkallade Nationella bombskyddet och tekniker under natten.

Deras undersökning var klar vid 6-tiden på onsdagsmorgonen och då hävdes även avspärrningarna. Vad som exploderat på platsen är ännu inte känt. Enligt uppgift ska ingen skadats vid bombdådet. Polisen rubricerar sprängningen som allmänfarlig ödeläggelse, men ännu vid 8.30-tiden är ingen misstänkt eller gripen för dådet. Polisen går nu ut med en vädjan till dem som sett något att lämna tips om detta till dem.

https://www.expressen.se/kvallsposten/detonation-vid-personbil-i-hassleholm/
https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/detonation-i-hassleholm

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.