Vad är det är för statsminster vi har! 

| 21 oktober, 2020

Stefan Löfven möter internationella studenter som berättar om den otrygghet de känner i invandrartäta Tjärna Ängar i Borlänge. Lyssnar han på deras oro?

Nej självklart inte. Han väljer att lyssna på en person som arbetat i åtta år på ett vandrarhem och som säger att han aldrig känts sig otrygg. En person! 

De många internationella studenter från Högskolan Dalarna som placerats i Tjärna ängar och som valt att avbryta sin utbildning och flytta hem på grund av otryggheten, dem struntar han att lyssna på däremot. Stefan Löfven sa bara att området fått fler poliser, och tillade att många tycker om att bo i området. Vad Tidan är det för ett svar? Att många tycker om att bo i området. Vilka och var är dessa många som han har pratade med? 

Alla vet att otryggheten är stor, att området präglas av kriminalitet och stök. Utom Löfven som vallades runt likt en kejsare utan kläder. 

I tre år har Löfven tjatat om att gängkriminaliteten ska knäckas ändå pratar han om oron som problemet inte kriminaliteten. 

När ska alla begripa att med Löfven vid rodret kommer inget att förändras. 

Apropå bilden av Sverige. Vem är det som ser till att vårt rykte ständigt försämras och att vi är det land fattigdomen ökar mest och där man fortfarande inte fattar att kriminaliteten ökar, fått fäste och håller hela bostadsområden gisslan.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “Vad är det är för statsminster vi har! 

 1. Carl den 12

  Och, vad är det som gör att även turister reagerar på att exempelvis dom inte känner igen staden Göteborg?

  Calle Von Sorgsen, undrar vad faaaaan är det frågan om ang Operation Krossa Moder Svea❓❓❓
  Saknar Göran Persson♥Sveriges sista?ledare 24 7 året om❗❗❗
  Tänk om Anna?Lindh inte hade blivit avrättad?
  Det hade sett helt annorlunda ut, för en äkta och rejäl ledare är av stor betydelse för ett lands framgång och trygghet?
  Två avrättningar: Olof Palme & Anna Lindh
  Två sk ledare: Fd Fredrik Reinfeldt & Nu Stefan Löfven
  Resultat: Så gick ett helt land rätt åt HELVETE?

  Svar
 2. ulf

  Vissa människor i Sverige har röstat fram en pajas som statsminister.Det bevisas dagligen,så fort ett sk uttalande kväljs fram.Ja det är sannerligen en makaber syn att bevittna.En ren sopa till sk statsminister som gräver ned landet i ren mångkulturell misär.Varför kan en sån lågbegåvad person erhålla så många röster ?.Väljarna är på samma låga nivå och dessutom köpta med bidrag,Löfvens strategi och väljarbas.Bara lyfta berikarna.Det Svenska folket har man valt att pissa på ,och se ned på,men vi viker oss aldrig för det mångkulturella kaos och helvete som man skapat.Sverige och Svenskarna är stoltare än så och vi viker aldrig,Aldrig,ned oss.
  Det sk mångkulturella fiaskot och förnedringen av Svensk kultur kommer aldrig att lyckas det finns de som försvarar Sverige och vår tusenåriga kultur utan plats för halshuggare..En tusenårig kultur.
  Vi kommer att försvara vårt Kristna Svenska Kulturarv intill världens undergång.Sverige tillhör i Sanning Svenska skattebetalare och Svenskar.
  Sverige har en historia av människor som byggt ett land att leva i.Ett land av intelligenta människor som utvecklar sitt eget fosterland.
  De som inte accepterar det har inte här att göra,åk hem omgående. ?
  En riktig Svensk har intelligens över den nivå som vi tvångsberikas av ,!!!!!!
  Sverige har upplyst världen historiskt,vi har en utveckling av intelligens över apnivå.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.