Bilbrand på Rosengård, sju bilar totalförstörda

| 22 oktober, 2020

Räddningstjänsten i Malmö larmades vid tre-tiden på torsdagsmorgonen till ytterligare en bilbrand i Rosengård. När räddningstjänsten anlände till parkeringsplatsen vid Hårds väg i Rosengård så brann sju bilar, men branden hade också spridit sig till ett buskage intill parkeringsplatsen och tjock svart rök spred sig i bostadsområdet. Förutom de bilar som brann så förstördes ytterligare två bilar av den intensiva värmen som spred sig. Enligt uppgift så skadades ingen person i bilbranden som polisen bedömer är anlagd. De har därför upprättat en anmälan om grov skadegörelse. Under natten och tidig morgon har polisen även genomfört dörrknackning i området. Men om denna operation gett något är inte känt

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.