Man gripen efter att ha mördat kvinna på öppen gata i Järna

| 23 oktober, 2020

Vid 20.40-tiden larmades polisen till Järna utanför Södertälje då en man med någon typ av “stickvapen” var hotfull mot en kvinna som mannen hade någon typ av relation med. När polisen kom till platsen hade dock hotet övergått till gärning och mannen hade använt vapnet mot kvinnan. Kvinnan fördes till sjukhus allvarligt skadad med ambulans och mannen greps på platsen. Polisen spärrade av platsen och tekniker undersökte denna som enligt uppgift ska vara utomhus i tättbebyggt område i Järna. Polisen hörde även under kvällen personer som var i närheten och som kan hjälpa polisen att få reda på vad som hänt. Under natten meddelade Tomas Ibstedt, vakthavande befäl på Stockholmspolisen att kvinnan avlidit av sina skador och att anhöriga är underrättade om dödsfallet.

https://www.expressen.se/nyheter/man-gripen-for-mordforsok-pa-kvinna-i-jarna/?fbclid=IwAR1jvo5wq9Vdd1ofOuUluPdcdouvCRKptQJHCrWTNwFlqTqMM0W4cE_gljU
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/PR9kJX/kvinna-dod–misstanks-ha-huggits-ihjal?fbclid=IwAR1LgA5H9xemwRERLdji7N7h48Iqrx5po2wMNNSWAcnbtX56Mlqqa81RHto

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.