Lägenhet i Hägersten beskjuten under natten mot lördagen

| 24 oktober, 2020

Visst känns det väl tryggt och säkert i Sverige numera, när det nästan dagligen sker nya skjutningar?
Sådana skjutningar som polisen i Stockholm larmades till vid 3.20-tiden i Hägersten. Då ytterligare en lägenhet i ett flerfamiljshus blev beskjuten av någon okänd. Denna gången var det en hörnlägenhet som blev beskjuten och där kulorna trängde in i lägenheten. Enligt polisen ska flera personer befunnit sig i lägenheten när skjutningen inträffade men ingen ska ha skadats. Dock ska det inte varit några barn där.

En boende i området säger till Expressen att han hörde sju skott som avlossades och att polisen har mycket folk på plats, enligt uppgiftslämnaren så var det minst fyra-fem polisbilar strax efter skjutningen. Polisen meddelar att de spärrat av platsen och att det under lördagen kommer att ske en teknisk undersökning på platsen. De meddelade också att de inte har någon misstänkt gripen i ärendet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/skott-mot-lagenhet-i-hagersten
https://www.expressen.se/nyheter/flera-skott-mot-flerfamiljshus/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.