Tonåring hittad vid busshållplats med stickskador

| 24 oktober, 2020

Strax före 22-tiden på fredagskvällen så hittade en förbipasserande en man i övre tonåren vid en busshållplats i Huddinge som var svårt skadad av stickvapen. När polisen och ambulansen anländer så ska mannen vara vaken och talbar. Polisen startade en förundersökning om mordförsök i fallet samt startade sökning efter brottsplatsen då de inte trodde busshållplatsen var denna. Vid 23.30-tiden så meddelade polisen att de funnit den troliga brottsplatsen som var i närområdet. Polisen vet dock inte hur skadad mannen är och inte heller vilken förövaren är. De söker nu efter vittnesuppgifter om dådet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/stickskadad-tonarig-hittad-vid-busshallsplats-i-huddinge
https://www.expressen.se/nyheter/skadad-tonaring-hittad-vid-busshallplats/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.