Två 20-åringar rånade av ett flertal personer på Storgatan i Ängelholm

| 24 oktober, 2020

Kriminaliteten fortsätter i oförminskad omfattning och har nu spridit sig till mindre städer och samhällen runt om i vårt land. Vid två-tiden i natt var det så dags igen för ett av alla dessa så kallade ”småbrott”, nämligen ett personrån där två män i 20-årsåldern blev rånade av ett flertal rånare på Storgatan i Ängelholm. Enligt polisen så ska det ha varit fem rånare som tilltvingade sig mobiltelefoner och en klocka av sina offer med hjälp av ett pistolliknande föremål. Enligt polisens presstalesperson Kim Hild så har polisen inga misstänkta eller gripna i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/flertal-man-ranade-unga-pa-telefon-och-klocka/

  • 4
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.