Två våldtäkter i Stockholmsområdet, 16-årig tjej och 20-årig man var offren

| 24 oktober, 2020

Det blir bara tryggare och säkrare i Sverige eller hur?
Speciellt när man läser om nyheter som dessa här under.
Vid 22.50-tiden på fredagskvällen larmas polisen om att en 16-årig flicka blivit våldtagen i Tumba. Enligt Stockholmspolisen så ska en person gripits för brottet och den 16-åriga tjejen ska vara förd till sjukhus för undersökning. Polisen meddelar också att den gripne ska vara en jämnårig pojke, och att målsägaren och den gripne ska vara flyktigt bekanta ned varandra. Platsen där våldtäkten ska ha ägt rum spärrades av för teknisk undersökning som var klar vid 5.30-tiden.

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/man-gripen-foer-vaaldtaekt-paa-16-aaring.IfTk34HxN?utm_source=share-btn

Vid 3.15-tiden på natten mot lördagen kommer sen nästa larm om en våldtäkt, denna gången ska våldtäkten skett utomhus i Gamla stan i Stockholm. Och denna gången var det varit en man i 20-årsåldern som blivit utsatt. Enligt uppgift ska målsägaren och gärningsmannen inte känna varandra sedan tidigare utan varit helt okända för varandra. Enligt uppgift ska händelse som ledde till våldtäkten börjat inne i en kroglokal. Polisen har ingen gripen i ärendet men har ett signalement från brottsoffret. Någon teknisk undersökning på platsen har inte gjorts av polisen då de bedömt det som utsiktslöst att säkra några bevis på det sättet.

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/man-vaaldtagen-utomhus-i-city.w6W6nhiVM?utm_source=share-btn&fbclid=IwAR3YxB32Jqq6ZTvdmfi0yTKC9k-8C37ctGI8v7RkTIZ2MiMurHnfSgkTdvU
https://www.expressen.se/nyheter/man-valdtagen-i-gamla-stan-i-stockholm/?fbclid=IwAR2xYnoU5QCLR0vuees5I-4JO2s5TTvm1Vno2X2V7EiZt6BE52_mnY-yNUc

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.