20-årig man svårt allvarligt skadad efter misshandel i Linköping

| 25 oktober, 2020

Strax efter 1-tiden på natten mot söndagen hittades en svårt skadad 20-årig man på den nöjestäta Ågatan i Linköping. Enligt uppgift ska mannen ha blivit utsatt för grovt våld mot övre delen av kroppen. Enligt Aftonbladet ska det bland annat röra sig om knivskador, dessa uppgifter är dock inte bekräftade. Enligt polisen var han dock vaken och talbar när han fördes till sjukhuset. Han var dock själv förtegen om vad som hänt honom när han förhördes av polisen innan han fördes iväg till sjukhuset.

Polisen spärrade av brottsplatsen och under söndagen kommer teknisk undersökning att äga rum. Polisen har rubricerat brottet som mordförsök alternativt synnerligen grov misshandel.
Senare under natten rapporterade polisen att tre personer gripits, misstänkta för inblandning i den grova misshandeln eller mordförsöket. De ska enligt uppgift uppgift förhörts under natten och fortsatta förhör kommer att fortsätta under söndagen. Polisen säger också att de ska fortsätta prata med målsägaren.

Polisen söker även vittnen till brottet, och trots där var mycket folk på platsen där brottet begicks så är det ännu på söndagen oklart om någon sett själva händelsen.

https://www.expressen.se/nyheter/mordforsok-man-allvarligt-skadad/
https://svt.se/nyheter/lokalt/ost/mordforsok-i-centrala-linkoping

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.