Vem ljuger egentligen?

| 25 oktober, 2020

Vem ljuger egentligen om korrelationen mellan brott och invandringen, och har gjort länge? 

Rödgröna har ljugit länge och det har de gjort därför att de inte klarar av att möta det konsekvenser vi ser i samhället idag på grund av deras oansvariga syn på att hjälpa. De är rädda för att tala om sanningen. 

Skönmålningarna om invandringens positiva effekter finns det däremot ingen gräns för, det vill säga lögnerna. Andes Lindberg har en alldeles speciell förkärlek för att skönmåla, ljuga och dra ner den politiska debatten till en bottennivå.

Hur kommer det sig att allt eskalerade efter migrationskrisen 2015? Den frågan ställer sig aldrig Anders Lindberg. Det han gör istället är att sprida strunt om borgerliga partier. Det är en tämligen pågående fientlig signal från Lindbergs håll.

Migrationen med allt vad det innebär är en av vår tids största problem att lösa. Att i det läget förvanska fakta, sprida lögner och bidra med fientlighet är allvarligt. Dagens kriminalitet är sammankopplad med det höga migrationsflödet eftersom det är grogrunden för en ohållbar integrationspolitik. Och detta vill Lindberg sopa under mattan genom att istället ljuga om borgerliga partiet. 

Gång på gång har Anders Lindberg upprepat att all invandring är lönsam på sikt. Vi måste bara hålla ut. Detta är en lögn. För att invandringen ska bli socialt  och därmed se till att färre hamnar i kriminalitet krävs en fungerande integration. Och det gör det inte, tvärtom. Vi går mot mer splittring och oro. Så det Lindberg gör är att försvåra den förändring som måste till. 

Han vill väl ha det så här, Anders Lindberg. Vi ser i dag en växande kriminalitet med snabbt ökande segregation, trångboddhet, social oro och en sargad välfärd. Lägg därtill en politisk, religiös radikalisering. Vi ser det tydligt manifestera sig hos i det islamistiska partiet Nyans som har stora möjlighet att vid nästa val komma in i flera kommuner. Lindberg borde fråga sig vilka röster och vilken politik de kommer göra allt de kan för att stå upp för och för att driva igenom. 

Att vissa journalister, så som Anders Lindberg, och opinionsbildare ändå väljer att ljuga om andras politik, sprida fientlighet, göda hatet och skönmåla verkligheten är inte bara oansvarigt. Det är moraliskt förkastligt.

Anders Lindbergs ”politiska” inlägg i debatten är en av huvudorsakerna till dagens fruktansvärda debattklimat som i förlängningen trasar sönder precis allt.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “Vem ljuger egentligen?

 1. Anders

  Jag tror inte vi normalbegåvade människor behöver bekymra oss om de s.k journalister som trumpetar ut maktens budskap . De har utkristalliserats de senaste åren .
  Vem tror längre på Anders Lindberg, Paskalido , Sandro Scocco , för att nämna några .
  Deras bäst före datum är passerat .

  Svar
 2. Carl den 12

  Mellan raderna så hörs deras röster: Legalisera droghandeln och släpp all knarkhandel och kriminalitet lös och fri❗❗❗

  Calle Von GöteBorg, undrar hur dessa tankegångar går ihop med det Sverige vi alla kan se konsekvenserna utav i dag?
  Yttrandefrihet i all ära, men återkoppla och förankra det mer än gärna i vår nutid, om man nu vill göra gott på riktigt eller saknas viljan helt och hållet i kontakt med verkligheten❓❓❓

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.