INSÄNDARE. Ole Thronborg: I SVT:s Dokument utifrån ställs verkligen svart mot vitt.

| 26 oktober, 2020

Här berättas att Donald Trump var en mobbare som ung och Joe Biden var ett mobboffer. En välanvänd associationsteknik som utövas flitigt av SVT för att knyta samman två helt oberoende av varandra händelser. Det är effektivt men går mot allt man kan förvänta sig av en seriös TV-kanal.

Donald Trump och Joe Biden växte upp i helt skilda delar av USA och har aldrig haft något med varandra att göra förrän Trump kandiderade som president.

Man gör här allt för att koppla samman rasism och hat med Trump från tidig barndom till idag och samtidigt göra Biden till ett offer och den gode. Det är så uppenbart och genomskinligt utan fakta utan det mesta är spekulationer från Trumps motståndare och så dåligt gjort att jag skäms å deras vägnar.

Se dokumentären i 2 delar här:

https://www.svtplay.se/dokument-utifran-vagen-till-vita…

Ole Thronborg


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “INSÄNDARE. Ole Thronborg: I SVT:s Dokument utifrån ställs verkligen svart mot vitt.

 1. ulf

  Bland alla humorbefriade humorprogram, matprogram,bakprogram och sk lekprogram för hjärndöda tittare,är det fullt klart att vänstervinklade sk nyheter och dokumentärer är de största humor program som Svt kan klämma ur sig.
  Hur Sverige kan tillåta sig en vänsterförvriden propaganda central via skattemedel är fullständigt obegripligt.Som vanlig svensk skäms man för eländet vi skall finansiera.
  Så inkompetent och styrt av regeringen så man frågar sig om de är överhuvudtaget intresserade av att vara ett värdigt nyhetsalternativ.Visst finns det säkert ett stort antal fullkomligt bedövade svenskar som sväljer all propaganda men fler som ser hur låg nivå som borde vara under ens värdighet att visa.Som Svt anställd skäms säkert de förmodade fåtal som har något vett kvar mellan öronen.
  Bara göra som många gjort,lämna dessa Svt dåraktigheter till sitt oundvikliga öde…..??Ingen tror på budskapen längre möjligtvis några gamla socialister och hjärntvättade stackare.?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.