Margareta Davidson: “Får man göra så här”

“Får man göra så här” skriver Mäki på sin som vanligt träffade bild. Ja det får man i Frankrike där yttrandefriheten sätts högre än den görs i Sverige. Här, i Löfvens PK rike, råder det ett opassande tassande i ullstrumpor för radikal Islamism och landet har blivit ett Paradis för gängkriminalitet och terrorister. Allt under en mantel av Godhets knarkande Vänster stollar.

SVT:s journalist blev upplyst av Frankrikes ambassadör om det onda som råder inom radikal Islamism och att det är al Qaida som håller i trådarna och lurar in västvärldens ledare med – Löfven i högsätet – i ett moralist undfallande feltänk.

Bra debatt som inte gick i SVT:s ledspår.

Margareta Davidson


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Margareta Davidson: “Får man göra så här”

 1. Lennart H

  En bild med Löfven som en sprattelgubbe, där muslimer tycker i trådarna vore träffsäker.

  Svar
 2. ulf

  och helt sanningsenlig ! men hur blir det då med korvätandet för Löfven 🤔🤔🐷självklart helt oacceptabelt utan korv så då blir det väl kebabkorv i fortsättningen .och fastaperioder men det behövs nog !!🤢

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.