Stort bråk i Malmö med 30-tal inblandade. Polisen talar om att det ska vara ett släktrelaterat bråk mellan både män och kvinnor

| 26 oktober, 2020

Strax innan klockan 20 på söndagskvällen fick polisen in ett larm om att ett jättestort bråk ägde rum på Monbijougatan i Malmö. Enligt flera inringande närboende så skulle det röra sig om upp emot 30 personer som var involverade i bråket, och det var både män och kvinnor bland dessa. Enligt uppgift ska bråket startat på en innergård för att sen fortsätta ute på gatan. När polisen anlände så kunde de konstatera att det var väldigt stökigt och högljutt på platsen samt att de bråkande använde sig av både järnrör, dammsugarrör och påkar vid bråket.

Enligt polisen ska det handla om ett släktrelaterat bråk och polisen omhändertog tre personer, en för våldsamt motstånd och två för lagen om berusade personer. När polisen nästan hade klarat upp den första situationen på Monbijougatan så kommer larm om att ett nytt bråk uppstått på Bergsgatan, några hundra meter från första bråket. Enligt uppgift ska det ha varit personer från samma sällskap som nu åter bråkade, men denna gången var det mest kvinnor som var aktiva i bråket. Om någon fick omhändertas vid detta bråket är inte känt.

Men det slutade inte där för polisen i Malmö, vid 23-tiden inkom nästa larm om ett bråk, denna gången från Värnhemsgatan. Vid detta bråket ska det enligt polisen varit ett tiotal personer inblandade. Om detta bråk hade samband med de tidigare bråken är inte känt. Dock var detta allvarligare då två personer fick föras till sjukhus ned ambulans. Enligt polisen var de kontaktbara men de ville inte tala med polisen. Ytterligare en person fick omhändertas vid detta bråket för berusning. Så det var en stökig söndagskväll för polisen i Malmö.

https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/30-tal-personer-i-storbrak-i-malmo

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.