Misstänkt mordförsök när lägenhet besköts i Farsta strand

| 27 oktober, 2020

Vid 21-tiden på måndagskvällen larmades flera polispatruller till Farsta strand då flera personer rapporterar om att det hörts höga smällar i området. När polisen anlände till platsen så hittade de spår efter att en skjutning ägt rum. Enligt uppgift så ska någon eller några skjutit i i en lägenhet i ett flerfamiljshus. Under kvällen och natten har tekniker undersökt platsen. Polisen har talat med vittnen men har även tittat på övervakningsmaterialet från området för att se om det kan ge några ledtrådar till brottet. Enligt uppgift ska ingen person ha skadats vid skjutningen. Polisen har inlett en förundersökning angående försök till mord i ärendet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/skottlossning-i-farsta-strand-misstankt-mordforsok

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.