13-årimgar rånades av jämnåriga i Lessebo

| 28 oktober, 2020

Sverige blir allt tryggare och säkrare eller hur?
Speciellt när man läser att två pojkar i 13-årsåldern rånades på Bruksgatan i Lessebo vid 17-tiden på tisdagseftermiddagen. Enligt uppgift ska rånarna varit fyra till under och de beskrev som att vara i 14-15 årsåldern. Inga tillhyggen ska ha använts vid rånet men en av 13-åringarna ska ha blivit misshandlad i samband med rånet, dock inte så allvarligt att han behövde sjukvård. Ännu vid 19.30-tiden hade polisen ingen misstänkt gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/13-ariga-pojkar-ranades/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.