Man nedslagen och utsatt för rånförsök i Göteborg

| 28 oktober, 2020

Vid 19.40-tiden på tisdagskvällen hittades en man liggande på marken vid Åkareplatsen i Göteborg och polis tillkallades. När de anlände berättar mannen att han blivit utsatt för ett rånförsök och då blivit nerslagen. Enligt uppgifter som mannen lämnade ska rånet skett på baksidan av Posthotellet och det ska ha varit två manliga rånare som utförde det. Dessa ska sedan sprungit från platsen mot Ullevi. Enligt polisen var där flera vittnen till rånet. Mannen behövde dock inte Uppsöka sjukvården. Polisen sökte ännu vid 21-tiden efter gärningsmännen.

https://www.expressen.se/gt/man-nerslagen-och-utsatt-for-ranforsok/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.