22-årig man hittad skärskadad utomhus i Kristianstad

| 29 oktober, 2020

Vid 17.40-tiden på torsdagskvällen larmades polis och ambulans till bostadsområdet Österäng i Kristianstad. En privatperson hade då larmat om att det låg och skadad man i området. När polis och ambulans anlände till platsen så finner de en 22-årig man med skärskador. Mannen är förd till sjukhus och den förmodade brottsplatsen har spärrats av.
Katarina Rusin vid polisens ledningscentral sade: ”det är jag ett bostadsområde vid Fredrik Bööks väg med flerfamiljshus i direkt anslutning till platser så vi håller nu på med dörrknackning i området för att se om någon har sett något.”

Polisen tror att en eller flera personer har skadat den 22-åriga mannen med någon form av tillhygge. De är på plats vid brottsplatsen som kommer att genomgå och teknisk undersökning senare. men de är även på sjukhuset. Polisen rubricerar ärendet initialt som misshandel men brottsrubriceringen kan ändras när ytterligare information kommer till dagar. Vid 19-tiden på torsdagskvällen var fortfarande ingen misstänkt eller grepp i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/person-med-skarskador-hittad-utomhus-i-kristianstad-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.