Man överfallen utomhus i Norrtälje

| 29 oktober, 2020

Våldet med vassa föremål fortsätter att köpa och det går nu knappt en enda dag utan att man läser om något överfall där ett vasst föremål använts. Ett överfall som det som hände i Norrtälje vid 22-tiden då en man blev överfallen utomhus och stucken flera gånger av en annan man med det vassa föremålet. Förövaren i Norrtälje greps på platsen och offret fördes med ambulans till sjukhus. Den gripne mannen är misstänkt för mordförsök. Vad som ligger bakom rådet är fortfarande okänt, likaså om mänskliga varandra sedan tidigare.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/man-i-norrtalje-overfallen-utomhus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.