Man knivskuren i Gamla stan i Stockholm. Polisen rubricerar ärendet som mordförsök

| 30 oktober, 2020

Strax efter klockan tre på natten mot fredagen larmas polisen till Kornhamnstorg i Gamla stan i Stockholm där en man blivit knivskuren. När polisen anländer så konstaterar de att mannen även fick stickskador och han förs till sjukhus med ambulans. Enligt polisen är det oklart vad som har hänt men vid fyra-tiden meddelar polisen att polisen har spärrat av platser samt arbetar med att försöka hitta gärningspersonen samt att höra eventuella vittnen. Knivdådet rubriceras som mordförsök. Ännu på morgonen var det oklart hur mannens tillstånd var.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/misstankt-mordforsok-i-gamla-stan
https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/misstaenkt-mordfoersoek-i-gamla-stan.X-qXxWF–

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.