Knivattack på asylboende i Halmstad, en person skadad

| 31 oktober, 2020

Strax före klockan 2 på natten mot fredagen larmades polis och ambulans till ett asylboende i Halmstad där en man blivit knivskuren i buken. Mannen själv uppmärksammade personal på platsen om att han knivskurits. Enligt polisens presstalesperson i regionen Väst Fredrik Svedemyr så ska man ha fått någon typ av stickskada under revbenen på höger sida och han avfördes med ambulansen till sjukhus. Han ska dock varit vaken och talbar när han fördes iväg.

Polisen grep en man på asylboendet misstänkt för försök till dråp alternativt grov misshandel. Polisen försökte under fredagen reda ut vad som hände på asylboendet. Hur detta har gått är dock inte känt. Polisen har också genomföra en teknisk undersökning på platser. Likaså skulle förhöra både på asylboendet och med den gripne hållas, det är dock inte känt vad den tekniska undersökningen eller dessa förhållanden givit.

https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-man-skadad-efter-knivattack-pa-asylboende/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.