Man knivskuren i Angered i Göteborg vid lunchtid på lördagen

| 31 oktober, 2020

Vid 12.30 larmades polisen till Angereds torg där en man blivit knivskuren i magen. Enligt polisen ska knivdådet skett utanför Skatteverket på Angereds torg. Enligt uppgift ska mannen blött kraftigt och han är förd till Sahlgrenska sjukhuset för vård.
Fredrik Svedemyr polisens presstalesperson i regionen Väst säger: “Det är oklart hur pass allvarliga mannens skador är, han blödde dock kraftigt från magen men vat kontaktbar enligt poliserna på plats.”
vid 12.30 rubricerade polisen dådet som mordförsök, men den rubriceringen kan ändras längre beroende på hur det går för män.

Polisen har en stor insats i Angered nu på eftermiddagen då de söker efter gärningsmannen eller män då ett flertal personer setts lämna platser i samband med rådet. Polisen vet dock inte vilken koppling dessa personer har till knivskärningen. Enligt uppgift har polisen använt både helikopter och sökhundar i sökandet. Men ännu vid 14-tiden hade polisen ingen misstänkt eller gripen i ärendet. Polisen har platsen där mannen hittades avspärrad för teknisk undersökning. Polisen har ändrat brottsrubriceringen vid 15-tiden till grov misshandel.

https://www.expressen.se/gt/man-knivskuren-i-magen-i-goteborg-b6uns/?fbclid=IwAR2lwUQVe0RMWitFBfUG5zRPbS5FDImil8dKoiI470CvInw3wUzMaem6zek
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/man-knivskuren-i-magen-pa-angereds-torg?fbclid=IwAR0kEvE-i83HZO-ETp0DCVFWM5ieEJSnswYos5fFipVD59aOwG0ZAaUZ-Dw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.