resenärer längs E6 larmade om en skadad pojke som gick på vägen

| 31 oktober, 2020

Flera personer som körde längs E6 vid Malmö vid 4-tiden natten mot Alla helgons dag larmade om att de sett en pojke som såg skadad ut promenera på motorvägen. Polisen åkte ut och hittade pojken som ska ha varit mellan 15 och 18 år gammal. Pojken var också som bilisterna misstänkte skadad och var i behov av ambulans. Polisen säger att det ännu inte är oklart vad som hänt pojken men de har rubricerat ärendet som synnerligen grov misshandel. De har ännu inte hört pojken så de har ingen brottsplats eller misstänkt i ärendet. Pojken ska enligt polisen höras senare under dagen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/pojke-hittad-skadad-pa-e6-i-malmo-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.