60-årig man rånad i Karlshamn

| 1 november, 2020

Vid ett-tiden under natten mot söndagen larmades polisen i Karlshamn om ett rån på Drottninggatan. Den rånade var en man i 60-årsåldern och han blev under rånet hotad med ett knivliknande vapen. Rånarna som var två till flera dagar sedan kom över mannens plånbok och koden till hans bankkort. Efter rånet ska rånarna försvunnit springande mot torget. Polis tillkallades men de hittade inga spår efter de båda rånarna och har inte någon misstänkt gripen. Den rånade mannen skadades inte fysiskt vid rånet men är skärrad över det.

https://www.expressen.se/kvallsposten/man-ranad-i-centrala-karlshamn-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.