Adam Cwejman: Svensk islamism i fårakläder

| 1 november, 2020

Imamen Salahuddin Barakat

“Inte bara Frankrike har ett problem med imamer som inte accepterar det sekulära samhällssystemet.

Imamen Salahuddin Barakat, ordförande för Islamakademin i Malmö, som delvis finansieras med skattemedel från Malmö Stad var väldigt kritisk mot Macron. Under rubriken “Fransk islam eller fransk hybris” skrev Barakat på sina personliga Facebooksida (7/10) att “vi vet” mycket väl att det under de “pudrade perukerna” luktar illa, och vidare att det i “de upplysa orden av liberté, fraternité, och egalité ryms ett mörker”. Vad är då detta mörker som den sekulära staten i Frankrike uttrycker?

Det är en, enligt Barakat, “filosofiskt svag, extremsekulär, och rasist-nationalistisk ideologi som etablerades genom giljotinens skräckvälde och sedan spreds i världen genom avrättningar, tortyr och massgravar”.

Frankrike är enligt Barakat en “islamofob skurkstat” som lever på att “suga ut blodet på de svaga i världen”. Macron är, menar Barakat, “en skurkaktig fjant”. De enda som är värre än Macron är de “araber och muslimer som ser honom som någon slags räddare eller beskyddare”.”

Adam Cwejman

Läs i GP


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Adam Cwejman: Svensk islamism i fårakläder

  1. Göran

    Kom ihåg att muslimer begår våldsdåd för att de är proxykränkta över sin profet och det har inget med Islam att göra. Islamska terrordåd har inget med Islam att göra. Islam har inget med Islam att göra.
    Källa: Hanif Bali, Twitter

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.