Polisen hittade narkotika och en handgranat i efterlysts bostad, en man anhållen

| 1 november, 2020

Under lördagskvällen gjorde polisen en husrannsakan i Farsta. Det var en insats i den riktade insatsen mot kriminella nätverk och i detta fallet var insatsen riktad mot en 20-årig mans bostad. Mannen som har varit anhållen i sin frånvaro sedan i somras misstänkt för grovt narkotikabrott greps i samband med denna insats. Under insatsen nu på lördagskvällen så hittade polisen förutom narkotika i hans bostad även en handgranat så polisen fick kalla i Nationella bombskyddet för att säkra detta objektet.

Den efterlysta mannen är nu anhållen för grovt narkotikabrott och för brott mot lag om brandfarliga och explosiva varor.
Polisen skriver på sin hemsida. ”Polisens arbete mot skjutvapenvåldet innebär bland annat annat ökad närvaro i många områden. Polisen arbetar riktat för att beslagta narkotika och vapen i så stor utsträckning som är möjlig i syfte att störa kriminellas verksamhet. ”

https://www.expressen.se/nyheter/polisen-hittade-handgranat-i-bostad-man-anhallen/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Polisen hittade narkotika och en handgranat i efterlysts bostad, en man anhållen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.