Sluta kalla IS-terrorister för återvändare! 

| 1 november, 2020

De som återvänder från att ha gjort valet att antingen stötta eller mörda i IS namn har deltagit i ett folkmord. De är terrorister och jihadister. Släpp inte in dem i landet men om lagen hindrar därför att de har fått svenskt medborgarskap ska de låsas in, nyckel gömmas undan fram till den dagen de kan lagföras.

IS-terrorister med svenskt medborgarskap ska inte få en andra chans. Tough luck, de har gjort ett val och det valet ska de tvingas ta ansvar för. 

Varför benämner inte tongivande forskare och journalister ”återvändare” som ”jihadister” eller ”radikaliserade individer”? Återvändare får det att låta som om de bara varit borta ett slag och nu återvänder hem. Kalla en spade för en spade! Och varför pratar man om dem som mammor med barn, eller för den del individer. Hur kan det ännu undgå att se att den typen av relativisering är farlig?

Alla vet att de mammor SVT nu väljer att skriva om säger att de bara varit mammor medan deras män bara varit ambulansförare och bara hämtat hem skadade soldater och civila, inte så farligt med andra ord? Skitprat! De har haft motiv och viljan att aktivt bidra till ett bestialiskt folkmord. 

Vi vet också att de måste uppfylla vissa kriterier för att bli godkända som passiva eller aktiva IS-medlemmar/mördare. Kriterier som inte går hand i hand med hur Sverige ser på mänskliga rättigheter och demokrati. Vi vet också att de säger att de bara varit fru, mamma eller passiva för att de ska fortsätta förvirra redan förvirrade och verklighetsfrånvända svenskar. Tursamt nog är inte varje svensk förvirrad, därav denna text. 

Tvärtom undrar jag hur tusan det är möjligt att dessa barbarer tillåts att sätta sin fot på svensk mark? Varför får de en frizon där de kan fortsätta sin radikaliseringsprocess och skräckvälde? Nu har vi många i detta land som flytt från just sådana barbarer och som tvingas stå öga mot öga med dem här i Sverige. Vad tusan är det för humanitet?

Vi kan konstatera att svenskt rättsväsende inte har möjligheten att döma och fälla i krigsbrott, inte ens IS-mördare eller deras sympatisörer. Därför borde de aldrig släppas in i landet. Upprätta en IS-tribunal i Europeiska domstolen som får hantera dessa mördare.

Sluta förstå IS-mördare, arrangera kunskapsdagar inför återvändarnas hemkomst, ge dem bostad och jobb. Deras offer och deras familjer fick aldrig någon andra chans. Sluta stå på knä.

Michael Gerard Arazanti påminner oss om i sina texter att ”IS är inte vilken rörelse som helst. Vi talar om en av de mest brutala mördarsekterna i modern tid. Medlemmar av denna organisation är inte oskyldiga individer som man lättvindigt borde ge en andra chans, och de är definitivt inga offer.” https://www.dagenssamhalle.se/…/atervandarna-ar-inte…

https://www.svt.se/…/fyra-svenska-is-kvinnor-pa-vag-hem…


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Sluta kalla IS-terrorister för återvändare! 

  1. Göran

    Idag säljer vi skogsplockade champinjoner i Kolonialvaruaktiebolagets alla butiker runt om i Sverige. Det har dock visat sig att det finns en inblandning av flugsvamp som inte går att skilja från champinjonerna, men de är inte så många och du kan känna dig helt trygg för det är inte så många som kommer att bli förgiftade.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.