Man rånad i Göteborg, gärningsmännen flydde på spårvagn

| 2 november, 2020

Vid 20-tiden på söndagskvällen rånades en man på sin jacka i närheten av Svingeln i Göteborg. Enligt uppgift var det tre rånare och en av rånarna uppgavs vara beväpnad med en kniv som denna ska ha gått till attack mot rånoffret med. Denna ska dock inte blivit fysiskt skadad men fått en rispa i sin tröja. Efter rånet flydde de tre rånarna platsen ombord på en spårvagn. Polisen sökte i området efter dem hade ingen misstänkt eller grepp under kvällen och natten.

https://www.expressen.se/gt/man-ranad-garningsman-flydde-pa-sparvagnen/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.