17-åring hittad svårt skadad på gata i Malmö, avled på sjukhus, polisen misstänker mord

| 3 november, 2020

Strax innan klockan två på natten mot tisdagen larmades polisen om att en skadad person låg på Idunsgatan i Malmö. När polisen anlände till platsen så fann de en svårt skadad 17-årig pojke med stick eller skärskador, och han fördes till sjukhus med ambulans för vård. Men tonårspojkens liv gick inte att rädda och polisen meddelade senare under natten att han avlidit av sina skador. Enligt polisen har 17-åringen inga kända anhöriga, men vad det innebär vill polisen inte gå in på.

Under natten trodde polisen att 17-åringen stacks ner i korsningen Idunsgatan/Algatan i stadsdelen Sofielund. Platsen spärrades av för teknisk undersökning, men vid fem-tiden på tisdagsmorgonen togs avspärrningarna bort. Polisen har inga vittnen till mordet men hoppas att någon har sett eller hört något av händelsen. Polisen utreder ärendet som mord alternativt dråp. De har dock ingen misstänkt eller gripen i ärendet på tisdagsmorgonen.
Så visst känns det väl tryggt och säkert i Sverige numera, eller gör de det?

https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/17-arig-pojke-hittad-mordad-i-malmo
https://www.expressen.se/kvallsposten/17-aring-hittad-dod-i-malmo-misstankt-mord/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.