Bilbränder två nätter i rad i Märstaområdet

| 3 november, 2020

Bilbränderna fortsätter i oförminskad omfattning i Sverige även om de rikstäckande medierna jag stort sätt slutat rapportera om dem. De lokala tidningarna fortsätter docka att skriva om dem och här kommer två sådana händelser från i söndags och i måndags.
Natten mot söndagen brann det för första gången i Märstaområdet, då larmades räddningstjänsten ut vid 1.10-tiden då det brann bilar i Valsta. När räddningstjänsten anländer så var det flera bilar som brann i en parkeringslänga och kraftig rök steg upp mot himlen. Vid branden på natten mot söndagen totalförstördes fem bilar. Polisen tror branden var anlagd.

Lite mer än ett dygn senare var det åter dags för nya bilbränder i Märstaområdet. Larmet kom vid 1.30-tiden natten mot måndagen, men denna gången fick räddningstjänsten åka till Tingvallavägen då det brann i ytterligare en parkeringslänga. Vid denna branden lyckades räddningstjänsten begränsa branden så att bara fem bilar totalförstördes. Detta var andra natten i rad som som bilbränder drabbade Märsta. Även vid denna branden misstänker polisen att någon eller några har anlagt branden och de utreder ärendet som skadegörelse genom brand.
Så visst har väl Sverige blivit säkrare och tryggare, eller har det blivit det?

http://www.marsta.nu/startsidan/fem-bilar-forstorda-i-brand/
http://www.marsta.nu/nyheter/bilar-brann-for-andra-natten-i-rad/?fbclid=IwAR01F19hrUuvnksPhoj4XL49Md8BkhRqPqdVIdwVPZL84hK8V3WSHNr81PM

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.