Kvinna öppnade dörren, blev misshandlad med tillhygge

| 3 november, 2020

Det trygga och säkra Sverige har ännu en gång visat sig inte vara så tryggt och säkert, detta när en kvinna larmar polisen i Eksjö vid halv tio på tisdagsförmiddagen om att hon blivit misshandlad i sitt hem. Det hela började med att en man ringde på dörren till kvinnan, när hon då öppnade dörren trängde sig mannen in i bostaden och misshandlade kvinnan med någon form av tillhygge. Polisen är förtegna om vilket typ av tillhygge mannen ska ha använt. Kvinnan fördes till sjukhus, men det är oklart hur pass svåra hennes skador är. En annan sak som också är oklar är om mannen och kvinnan känner varandra. Efter misshandeln så försvann mannen springande från platsen. Ännu vid lunchtid var mannen på fri fot. Polisen har startat en förundersökning gällande grov misshandel och kvinnans bostad har varit avspärrad för brottsplatsundersökning.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/oppnade-dorren-kvinna-attackerades-med-tillhygge?fbclid=IwAR08j0D4mBnomza372K3yGx38QUb6q0BoHEDkLN5k7x06GQJkBqtZMGT0nk

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.