Farligt föremål hittat vid Björklinge kyrka, tre personer anhållna

| 4 november, 2020

En polisinsats inleddes strax före lunch på tisdagen då ett misstänkt föremål hittats i Björklinge. Ett område vid Björklinge kyrka spärrades av och Nationella bombgruppen kallades in. Polisen var under tisdagseftermiddagen på plats vid kyrkan medan Nationella bombgruppen efter att ha säkrat det misstänkta föremålet drog sig tillbaka vid 14-tiden. Under tisdagen eller natten mot onsdagen greps och anhölls tre personer för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. Polisen vill inte på onsdagsmorgonen uttala sig mer om ärendet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/stor-polisinsats-vid-bjorklinge-kyrka-nationella-bombgruppen-inkallad

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.