Misstänkt mordbrand i bil i villakvarter

| 6 november, 2020

Räddningstjänsten i Norrköping larmades ut vid 1.25-tiden till villaområdet Pryssgården då det brann i en bil på en garageuppfart i området. När räddningstjänsten kom till platsen hade ägaren till bilen lyckats släcka släcka lågorna med vatten så räddningstjänsten behövde bara utföra eftersläckning på platsen. En ambulans som också kallats till platsen fick ta hand om bilägaren som andats in en del rök, men denne behövde inte följa med till sjukhus för vård. Bilen har tagits i beslag av polisen för teknisk undersökning då de anser att det inte börjat brinna på helt logiska ställen. I och med det så har polisen startat en förundersökning angående mordbrand i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/brand-vid-villa-misstankt-mordbrand/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.