TERRORATTACK. En palestinsk underrättelseofficer öppnade i onsdags eld mot israeliska soldater. Den palestinska terroristen sköts ihjäl.

| 6 november, 2020

En palestinsk säkerhetsofficer sköts och dödades när han öppnade eld mot israeliska soldater. (Foto: Twitter)

Det israeliska försvaret uppger att en beväpnad palestinier avfyrade skott mot en grupp israeliska soldater norr om Västbanken på onsdagsmorgonen. Terroristen sköts till döds av de israeliska soldaterna i attacken, skriver Times of Israel.

”IDF-soldater vid en militärpost nära den södra utgången av staden Nablus svarade med eld efter att en terrorist beväpnad med en pistol kom från staden och började skjuta på dem från sitt fordon,” sa IDF i ett uttalande.

Förövaren var medlem av de palestinska säkerhetsstyrkorna. Det är mycket ovanligt att palestinska säkerhetsofficerare, som ofta arbetar nära IDF och andra israeliska säkerhetsbyråer, utför attacker mot israeliska soldater och civila. Men det är inte första gången detta händer.

MIFF


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.