Sprängning i bostadsområde i Trångsund o Huddinge kommun

| 7 november, 2020

Vid 1.30-tiden på natten mot lördagen skakades Trångsund i Huddinge kommun av en kraftig explosion. Det var utanför en port till ett bostadshus som sprängningen inträffade och den ska ha orsakat skador på fastigheten. Polis och räddningstjänst är på plats, dessutom inväntade de under natten det Nationella bombskyddet så att de får bedöma skadorna omfattning. På platsen är det omfattande avspärrningar.

Flerfamiljshuset är ännu inte utrymt, dock har de som var i trapphuset när polisen anlände fått lämna fastigheten medan de som var på balkongerna uppmanades att gå in och invänta besked om de ska utrymma bostadshuset. Även flerfamiljshuset mitt emot det drabbade huset har skadats, det är dock inte klart hur svåra skador detta hus fått. Ännu vid 7-tiden är sprängningen ett pågående ärende och polisen vet ännu inte vad för ämne som orsakat explosionen. Ingen person ska ha skadats och ännu har ingen misstänkt gripits i ärendet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/kraftig-explosion-i-bostadsomrade-i-trangsund
https://www.expressen.se/nyheter/larm-om-kraftig-small-i-huddinge/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.