Fredrik ”En helt vanlig Svensson” Andersson: Ledsen att störa festen

| 8 november, 2020

Inte meningen att störa festen, ledsen för det, men nu när massmedia har utropat Joe Biden till ny president i USA så vill jag skriva några rader till de av er som fortfarande är nyfikna på vad som fortsatt händer ”over there”. Till er övriga som korkat upp champagnen och firar för fullt säger jag ”Party on”!

 

Om vi bortser från mängden vittnesmål om valfusk med poströströstningen inklusive tusentals döda som verkar ha röstat och att fler röstat än som varit registrerade röstberättigade så vill jag tipsa om några intressanta saker som, om ni inte redan hört om dessa, det kommer att pratas om fram över.

 

”Dominion”, ett dataprogram som använts vid röstningen i de omtvistade s.k. ”Battleground States” eller “Swing States”, Nevada, Arizona, Minnesota, Michigan, Wisconsin, Georgia och Pennsylvania.

I flera av staterna har Biden fått oväntat många röster vid ett och samma tillfälle, anledningen skulle vara en ”Data glitch”.

 

”Hammer” och ”Scorecard” som ska vara datasystem, utvecklade av CIA, som möjliggör för den som styr dessa system att ”vända” på avgivna röster dvs. möjlighet att manipulera så att en röst given till Trump växlar till Biden och vice versa. Enligt uppgift ska dessa system införts under Barack Obamas tid som president och bl.a. använts till att göra så Joe Biden vann över Bernie Sanders i valet av Demokratisk presidentkandidat.

 

Även om många vill tro och hoppas att valet i USA är avgjort så räknas det fortsatt röster och omräkning kommer i vissa fall att ske. Samtidigt så har de många frågetecknen om möjliga oegentligheter gjort att avgöranden i domstol säkerligen är att vänta.

 

Det finns mängder med intervjuer och inlägg på sociala media och nätet som är värda att ta del av för de av oss som söker mer information och jag har plockat ut några som jag tycker är upplysande.

https://twitter.com/LouDobbs/status/1324852734688923648?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1324865256267526144%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fpoliticodailynewss.com%2F2020%2F11%2F07%2Fvideo-attorney-sidney-powell-describes-stunning-hard-evidence-that-will-be-presented-in-court-regarding-2020-electionn%2F

 

https://noqreport.com/2020/11/04/hammer-and-scorecard-lt-gen-mcinerney-explains-the-election-hack-by-democrats/

 

https://www.youtube.com/watch?v=ql-7x-WlyuQ&feature=youtu.be

 

https://canadafreepress.com/article/how-the-most-important-election-in-our-lifetime-was-rigged

 

En eloge till Mexicos president, Andrés Manuel López Obrador, som vill avvakta med att gratulera Biden innan valet faktiskt är klart.

https://www.theguardian.com/world/2020/nov/08/mexicos-president-wont-congratulate-biden-on-election-win-until-legal-challenges-over

 

Med vänliga hälsningar

Fredrik ”En helt vanlig Svensson” Andersson


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.