Det är på tiden att relationen mellan Socialdemokraterna och islamister betraktas samhällsomstörtande 

| 9 november, 2020

Mikael Damberg vet att han inte har något annat val än att säga de rätta orden: ”Ställer man inte upp på yttrandefrihet och den jämställdhet vi har i vårt land, då ska dessa krafter motarbetas och bekämpas”

Damberg representanter en politik och ett parti som strösslar bidrag över organisationer som inte är det minsta intresserade av demokrati eller jämställdhet. Det stannar tyvärr inte med det. 

Damberg tycks lägligt nog glömma bort att Socialdemokrater för Tro och solidaritet har särskilda avtal mellan S och islamister i Sverige. Den här relationen pågått sedan 1994, allt har sedan dess handlat om att säkerställa att muslimer röstar på S. De säger förstås att relationen handlar om hur muslimer ska bli mer delaktiga i samhället och motiverade att engagera sig politiskt, men det är inte hela sanningen. 

Socialdemokraterna vittrar valboskap och de har en relation som handlar om: If you scratch my back, I’ll scratch yours. Idag finns det en strömning inom socialdemokraterna som arbetar aktivt FÖR islamister. Vad ska herr minister Damberg göra åt det? 

Socialdemokraterna, även Miljöpartiet och Centerpartiet har ”berikat” Sverige med att skjuta fram islamister och sharia-anhängare, allt för att säkerställa makten. Vi har sett det hända på olika sätt, inte minst genom alla eftergifter och hsärkrav.

Socialdemokraterna visar upp en fullständig, och skrämmande, oförmåga att försvara svenska Sverige, lagar och vårt levnadssätt men också själva grundbulten i vårt samhälle, demokratin och jämställdheten.

De organisationer som påstår sig företräda demokrati, jämställdhet ”Sveriges muslimer” har 

med Socialdemokraternas hjälp haft en enorm framgång vad gäller att driva igenom sina krav. 

Damberg vet att han pratar i nattmössan. För S har allt handlar om två mål: Att ta makten och att behålla den. Till det konstaterandet kan med fog tillägga: ”med alla till buds stående medel”,  socialdemokratin är nämligen, oavsett vad Damberg eller någon sosse säger, inte särskilt nogräknade med att de går till sängs med islamister, så länge det gynnar den egna maktpositionen, bryr de sig inte. 

Tack vare Socialdemokraternas ”avtal” och med hjälp statliga bidrag har islamister successivt byggt upp ett parallellt samhälle: Islamiska skolor, moskéer och föreningar med en fundamentalistisk tolkning av islam, allt finns idag. 

Det är inte lönt för Damberg att prata om demokrati, ska vi få bort den växande islamismen och den fundamentalistiska värdegrunden, måste vi bort Socialdemokraterna (även Miljöpartiet) från makten. Fundamentalism är och kommer alltid att vara ett hot mot demokratin. Vita lögner och rent skitprat håller inte längre.

Det är på tiden att relationen mellan Socialdemokraterna och islamister betraktas samhällsomstörtande. De är i allra högsta grad en del av problemet. 

Svt


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Det är på tiden att relationen mellan Socialdemokraterna och islamister betraktas samhällsomstörtande 

 1. Carl den 12

  M & S har bidragit till att vi gått från Yttrandefrihet till Våldsfrihet, tack vare en helt gränslös politik i ett land där livsfarliga kriminella har företräde och tar sig självklar rätt att fortsätta sin terror dygnet runt?

  Calle undrar när politiker som inte såg det komma, ska se att det kom och att det kom att förstöra livet för allt för många, medans ansvariga politiker med tillhörande PK-folkets medlöperi.
  Hela tanken med att söka asyl i Sverige är ju från början tänkt, att människor som flyr ifrån förföljelse och våld, ska få leva i frihet och att Sverige ska vara ett land som erbjuder trygghet.
  I dag ser vi att den politik som har drivits av M & S har haft helt motsatt resultat genom att öka volymen utav våldsverkare, som gör det otryggt på gator och torg?
  Och dessa är fortfarande välkomna att stanna i landet oavsett vad dessa utsätter människor för brott, medans fler ekonomiska lycksökare och livsstilskriminella, nya svenskar står på kö❓❓❓

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.