Nuri Kino (från 2016): Samma person, åtta identiteter

| 9 november, 2020

Hur många personer bär flera identiteter i Sverige? Foto: Dan Hansson

“”Den där snubben skryter om att han har flera identiteter. Han säger att han har flera leg på sig och han visar dem till de andra runt bordet”, säger en bekant till mig när vi sitter på en middag på en restaurang.

Det är stängningsdags och det är ett fåtal gäster kvar i lokalen. Jag går förbi bordet där mannen som skryter om flera identiteter sitter. Mycket riktigt, jag ser flera legitimationer med bild på samma person. Jag närmar mig honom försiktigt, säger att jag fått höra av en kompis om hans ”bedrift”. Han är lite berusad och ser inga problem med att inviga mig i sitt bluffmakeri. Men jag hinner inte med många frågor innan en av hans vänner vid bordet ber honom vara tyst, de anar oråd.”

Nuri Kino

Läs i SvD


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Nuri Kino (från 2016): Samma person, åtta identiteter

 1. ulf

  Undrar hur många olika bidrag han snor åt sig,samt röstkort som present från Löfven ,Lööf och Mp……?? Verkligen berikande ……..men jag blir bara förb på all skit som hela tiden uppdagas och pågår.Eller skall vi känna att vi lever i ett ytterligt behagligt berikat paradis och inte ett mångkulturellt inferno och fiasko.
  Detta fick vi dumskallar till svenskar som lydigt betalar vår skatt.Löfven och hans regeringstokar skrattar väl åt oss svenskar hela dagarna.Hur f n tänker de som röstar på dessa lands förstörare.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.