Sidney Powell: ”Vi har identifierat 450 000 falska röster som alla mirakulöst är på Joe Biden”

| 9 november, 2020

“Mike Flynns försvarare, Sidney Powell , pratar igår på Fox News om systemet Scorecard, ett kalkyleringssystem som tillhandahålls av CIA som används för att räkna rösterna efter förra veckans presidentval, Man har sett att systemet byter röster från Trump till Biden:

Sidney Powell: Det har gjorts ett massivt och samordnat försök att stjäla detta val från det amerikanska folket för att legitimera och förstöra valet för Donald Trump. Det vill säga skapa röster för Joe Biden. Man har gjort det på alla tänkbara sätt, från att låta döda människor rösta i rekordantal, till att helt falskeligen skapa valsedlar som bara är skapta för att ge Biden fler röster.”

Läs mer i NB Nyhetsbyrån


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 3
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Sidney Powell: ”Vi har identifierat 450 000 falska röster som alla mirakulöst är på Joe Biden”

 1. ulf

  Ja man har väl lärt sig utbrett valfusk från senaste valet i Sverige där S D röster helt plötsligt inte längre fanns……Dessutom alla valsedlar som försvann och valförättares S sympatier och klanröstning och köpta röster och styrd rösträkning och hot osv osv osv.
  Nästa val i Sverige är med all säkerhet lika riggat som tidigare……

  Svar
  1. Göran

   Ulf,

   En sak kan vi konstatera utan att vara konspirationsteoretiker och det är att den svenska myndigheten, finns över 300 totalt, som heter Valmyndigheten är bemannad av klantskallar eller medarbetare som arbetar efter Ignatius Loyolas devis “ändamålet helgar medlen”.
   Och det räcker egentligen att inse det. Sverige under den rödgröna fanan har utvecklat sig till det största svenska fiasko vi känner till….men resan var påbörjad av Alfons Åberg kopian dessförinnan.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.