Två kvinnor häktade för mordförsöket i Kristianstad i onsdags

| 9 november, 2020

I torsdags skrev jag om att en man blivit svårt skadad vid en knivskärning i Näsby i Kristianstad. Här kommer en uppdatering om ärendet. Under söndagen så häktades de två kvinnorna som greps i samband med knivdådet. Detta trots att de nekade till dådet, men medgett att de varit på platsen. Polisens utredning av fallet har visat sig att de tre inblandade personerna sedan tidigare känner varandra, men åklagaren vill inte i nuläget gå ut med vad som förorsakat mordförsöket. Åklagaren går däremot ut med skälet till häktningen, detta ska vara för att de två åtalade kvinnorna inte ska kunna prata ihop sig, något som skulle kunna ske om de sattes på fri fot. Häktningen har skett på sannolika skäl och åtal kommer att ske tidigast den 20 november.

https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/tva-unga-kvinnor-haktade-for-mordforsok-pa-man-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.