50-tal bilar förstörda i våldsam garagebrand i Uddevalla

| 12 november, 2020

Under natten till onsdagen brann det i ett parkeringsgarage under ett flerfamiljshus i Uddevalla. Ett 50-tal bilar har brandskadats och tre bilar är totalt utbrunna. Polisen misstänker att branden har startat i någon av dessa bilar. Under onsdagsmorgonen hade polisen inga vittnen till händelsen. Men de startade en teknisk undersökning på morgonen för att se om de kunde säkra några spår.
Polisens presstalesperson Thomas Fuxborg sade på onsdagsmorgonen att det fortfarande var var väldigt rökigt och varmt nere i garaget att de får vänta tills röken är utvädrad och det blivit lite kyligare där nere. Enligt uppgift ska inga personskador rapporterats in under branden.

https://www.gp.se/nyheter/västsverige/våldsam-brand-i-parkeringsgarage-50-bilar-skadade-1.36888442

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.