Linda Snecker vill ha det primitiva samhället kvar 

| 12 november, 2020

Det brukar sägas att ett samhälle bedöms efter hur de behandlar sina medborgare. Sverige behandlar, med fog sina medborgare som ett avskräde. I synnerhet på grund av politiker som Linda Snecker som givits makten att vara med och bestämma. 

Igår twittrade denna verklighetsfrånvända politiker glatt ut att kriminella som sitter i fängelse, som inte är dömda för sex- eller våldsbrott, och har mindre än sex månader kvar på sitt straff ska få påbörja sin villkorliga frigivning i förtid. 

Jag skriver som kloka Carolina Dahlman skrev i Kristianstadbladet: ”Snecker vill såklart släppa ut fångarna”. 

Snecker gör verkligen sitt bästa för kriminella. Hon har blivit deras förkämpe och en politiker som inte drar sig för att strida för deras sak. Hon finner ständigt nya argument och kläcker ständigt nya idéer om hur kriminella ska slippa ta sina straff. 

Vi såg det inte komma sa Stefan Löfven, Snecker såg det komma däremot men i brist på kunskap och omtanke om övriga medborgare, fortsätter hon att vurma för dem som ska sitta inlåsta. Jag undrar om hon skulle resonera på samma sätt om hon upprepat råkade ut för vad som beskrivs som ett mindre brott? 

Många undrar hur Sverige blev ett paradis för kriminella? Två kvinnor skadades igår i ett sprängdåd mot läkarmottagning i Göteborg. En man blev skjuten i Stockholm. Skottlossning inträffade Malmö. Och så andra mindre brott som ständigt pågår. Allt inträffat under det senaste dygnet. Det som saknas är i första hand den politiska viljan, men stor betydelse har också politiker som Snecker som kämpar stenhårt för att de kriminella inte ska behöva ta sina straff. 

Fokus i Sneckers tänk är att kriminalvården ska återanpassa den kriminella. Behandling snarare än avskräckning anser hon vara det bästa sättet att förebygga fortsatt brottslighet. Hon ser sannolikt 

brottslingar som ”samhällets olycksbarn”, att det är missbrukare, psykiskt sjuka och andra utstötta individer som ägnar sig åt brott. Individer som hon menar inte kan rå för sin situation och det därför är inhumant att straffa. Visst de finns säkert men vi kommer inte ifrån att Sverige med den ansvarslösa invandringen i grunden har förändrats. Invandring, misslyckad integration och kriminalitet hänger nämligen ihop. 

Brottslingarna är inga olycksbarn, utan det finns helt andra motiv bakom. Det handlar om klaner, familjestrukturer, gänglojalitet, strävan efter social status, lättförtjänta pengar eller brott som ren fritidssyssla och underhållning. Kriminella håller hela bostadsområden gisslan. Det är inte det minsta synd om dem. Många blir därför rent av förbannade på Sneckers vurmande och daltande. 

Sverige har på grund av att ha fokus på hur lite straff en brottsling ska ha omvandlats till ett samhälle som fanns på medeltiden. Ett slags paradis för den som lever efter devisen den starkes rätt och vedergällning. Det betyder att Snecker med sitt opinionsbildande tillåter en primitiv syn på människor och samhälle att råda. 

Sverige har tappat kontroll över situationen. Det visar bilden ovan. Och det är bland annat den typen av brottslighet som tillåts att växa fram i Sverige på grund av att vi har politiker som vägrar inse att brottsligheten och samhället har förändrats.

Svenska medborgare förtjänar så oerhört mycket bättre än politiker som Snecker.

https://www.dagensjuridik.se/…/brottslingar-begar-inte…/

http://www.bt.se/…/pojken-skulle-kopa-ostbagar-pa-ica…


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Linda Snecker vill ha det primitiva samhället kvar 

 1. Anders

  Om man skulle ranka Sveriges snurrigaste och mest verklighetsfrånvända politiker skulle man nog få en lång lista Tovatt och Snecker är garanterat i topp , med sällskap av åtskilliga vänster , miljöpartister och Annie Lööf,s opålitliga skara .
  Ser illa ut för Good old Sweden .

  Svar
 2. Carl den 12

  Om politiker med handen på hjärtat, har en genuin äkta tro på att dessa exempelvis yngre brottslingar “bara” är missförstådda och innerst inne vill göra gott.
  Så kunde samhällstjänst på Rosenbad, kunna leda till att dessa får en riktig chans till förbättring genom att utföra lättare sysslor och även få umgås med politiker, deras familjer och anhöriga som tror på dom?

  Då först har vi riktig integration på hög nivå?

  Calle ser politiker som har skapat ett problem och det förväntas att vi som gör rätt för oss, får leva och dö med dom misstag maktens sk elit, gör om och om igen❗❗❗

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.