Polisen misstänker mord efter att 75-åring hittats död på parkering

| 13 november, 2020

Vid 14-tiden på torsdagseftermiddagen larmades polisen till en pendelparkering i Bäckebol då en död man hittats av förbipasserande.
Göteborgspolisens presstalesperson Peter Adlersson sade: ”Det var någon från allmänheten som kontaktade en väktare, som när den såg mannen kallade på polisen.”
När polisen anlände så kunde de också konstatera att mannen var avliden. Men de upptäckte också skador på kroppen som inte gick att förklara hur de uppstått. Och brott kan inte uteslutas.

Polisen har därför startat en utredning om mord i ärendet, och mannen kommer också att obduceras för att få reda på vad som hänt. Platsen spärrades av för teknisk undersökning och polisen talade med personer som var i närheten av platsen där mannen hittades för att få fram mer information. Enligt Peter Adlersson så rör sig en hel del folk i området då parkeringen ligger i anslutning till ett köpcenter. Men om polisen fått någon information är inte känt. Den tekniska undersökningen var klar vid 18.30 och då hävdes avspärrningarna.

Mannens fordon en husbil stod på parkeringen och den har tagits i beslag av polisen. Där fanns ännu på torsdagskvällen ingen misstänkt i fallet men polisen är intresserade av observationer från platsen, och har man hört eller sett något så uppmanar de dem att ta kontakt med dem.
Peter Adlersson sade på tisdagskvällen: ”Vi är intresserade av alla tipps och iakttagelser.

https://svt.se/nyheter/lokalt/vast/man-hittat-dod-i-goteborg
https://www.expressen.se/gt/krim/en-person-hittat-dod-polisen-misstanker-mord/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.