MOHAMED OMAR: I Sverige är den så kallade ”antirasismen” ett större problem än rasismen

| 15 november, 2020

“Bilan Osman är en professionell så kallad ”antirasistisk” opinionsbildare som arbetar på skattefinansierade Expo. Hon blev nyligen (14/11 2020) intervjuad i Dagens Nyheter om den svenska rasismen.

Dagens Nyheters redaktion verkar uppfatta den svenska rasismen som ett stort problem eftersom man ger denna antirasist stort utrymme att prata om det.

Sverige har inte hämtat hit människor mot deras vilja för att plåga dem. De har själva valt att komma hit. Hur kan det komma sig att så många ”rasifierade” människor vill invandra till det rasistiska helvetet Sverige?

Flyktingarna som kommer hit har passerat flera säkra länder vägen. De valde att stanna just i vårt land. För vår vackra natur?”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “MOHAMED OMAR: I Sverige är den så kallade ”antirasismen” ett större problem än rasismen

 1. Carl den 12

  Det blir ju inte mer seriöst trovärdigt, för att det är en kvinna som gör liknande uttalanden som herr Hübinette?

  Calle känner till flera fall inom yrke och studier, där människor inte har vågat gå till chefer och rektorer pga att inte få stämpel som rasist, vilket har gett fritt spelrum för personer som har gått över gränser, hur man exempelvis beter sig mot kvinnor har eskalerat?

  Expo borde ta ansvar och varna för Sverige internationellt, så att fler människor inte gör sig besväret att komma hit och bara får lida för att svenskar är så dömmande och direkt elaka❗❗❗
  Rasistkortet är så slitet och utspelat och det är inte rätt sätt för att ändra på ev dåliga attityder, om det är vad Expo genuint önskar förändra och förbättra?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.