Person allvarligt skadad efter misshandel i Göteborg, polisen förtegna om fallet

| 15 november, 2020

Vid 21.20-tiden på lördagskvällen fick Göteborgspolisen larm om att det skett en allvarlig misshandel utomhus i nordvästra Göteborg. Riktigt var misshandeln ägt rum ville polisen inte på lördagskvällen inte specificera. De säger dock att det varit en grov misshandel där tillhygge ska ha använts. Polisen vill heller inte säga om den allvarligt skadade personen är en man eller kvinna. Strax innan midnatt meddelade polisen att fem personer frihetsberövats och att de håller på med förundersökningsåtgärder i ärendet. Under natten mot söndagen och på söndagsmorgonen har inga nya uppgifter kommit i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/krim/en-grovt-misshandlad-fem-frihetsberovade/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.