Anders Lindbergs ständiga försvar av Löfven är tröttsam 

Anders Lindberg twittrar om hur tydlig Löfven varit i sina uttalanden om de nya restriktionerna. Om manikyr tycker det har man problem med att skilja huvudsak från bisak, menar han. 

Jisses. Kryphål, löst sagda rekommendationer och obegripligt svamlande är vad Löfven bjudit oss på. Det är ofta så obegripligt det han säger att många uppriktigt har svårt att förstå vad han menar. 

Listan på det elände Löfven ställt till med börjar bli lång. Det är det ena efter det andra. Beslut som borde tagits för länge sedan som alltid tas i sista minuten därför att han inte ser något komma. Det tycks aldrig finnas någon plan eller beredskap oavsett om det handlar om invandring, brottslighet/otrygghet eller pandemi. 

Nu står Löfven i rutan och försöker låta seriös, lite som: ”lyssna nu på er landsfader”. Han gjorde samma sak då han under galgen 2015 var tvungen att dra åt bromsen gällande invandringen. Med en gråtande Åsa Romson bredvid sig, såg han bister och allvarlig ut. Hjälpte det? Nej, inte det minsta. 

Löfven har varit statsminster sedan 2014 varför i jösse namn har han inte ännu begripit att man alltid måste ha en plan framåt, oavsett vad det handlar om. Det håller inte att aldrig veta vad man pratar om. 

Att ha Löfven som statsminster har inneburit dråpslag efter dråpslag för Sverige och svenska medborgare. Ett riktigt elände med andra ord. 

Vi har aldrig kunnat räkna med Löfven. Det är kanske inte konstigt. Efter varje kris har han och hans ministrar skyllt ifrån sig på andra. Något ansvar har aldrig tagits, och kommer heller aldrig tas.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Anders Lindbergs ständiga försvar av Löfven är tröttsam 

 1. Carl den 12

  “OTYDLIG”🤔

  Över 6000 döda och munskydd vara eller icke vara, är för djävla “TYDLIGT”❗❗❗

  Calle ställer sig mycket frågande till regeringens medlöpare ang hur kan NÅGON förvänta sig, att man ska ha förtroende eller för den delen se några som helst TYDLIGA direktiv ifrån sittandes regering, som har lovat gång på gång att ta tag i ökad och grövre brottslighet❓❓❓
  Så länge man duckar för ökad otrygghet gällande både våld och epidemi i samhället och saknar Beskyddarinstinkt, så Tackar jag GUD för att man har yttrandefrihet tills någon handkraftig som ser till folkets bästa tar över, Gör om och Gör Rätt👍
  Oavsett vad man har för tro, ideologi och politisk övertygelse, så gäller det att hålla på sak och inte person=Det kommer gynna alla på sikt och det hjälper ingen att hålla någon bakom ryggen, som upprepat gör fel gång på gång♥️

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *