Fyra inbrott i kolonistugor på Plommonstigen i Landskrona

| 17 november, 2020

Att brotten ökat de sista åren kan nog de flesta hålla med om. Och inget verkar bara heligt längre, inget och ingen verkar numera kommer undan brotten, inte ens kolonistugor går fria från att drabbas av inbrott. Klockan 3.39 på natten MIT tisdagen var det dags för just ett sådant brott då polisen i Landskrona larmades till ett pågående inbrott på Plommonstigen. När polisen anlände till platsen bara minuterna efter larmet hade tjuvarna dock redan hunnit försvinna från platsen.

Men polisen upptäckte vid en närmare undersökning av området att ytterligare tre kolonistugor haft inbrott och att totalt fyra kolonistugor haft ovälkommet besök på Plommonstigen. Polisen säger att det i nuläget är oklart vad som stulits vid inbrotten.
Detta kommer nog att framkomma när polisen kontaktar stugägarna under dagen. Ingen är i nuläget misstänkt eller gripen i ärendet.
Så visst har väl Sverige blivit tryggare och säkrare, och allt mindre händer väl för var vecka som går, eller är det inte så Betnér och Schyffert?

https://www.expressen.se/kvallsposten/flera-inbrott-pa-koloniomrade-i-landskrona/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.