Tino Sanandaji om tortyrnatten på kyrkogården i Solna

Vi lär oss mer om rånvåldtäkten i Solna kyrkogård. Aftonbladet: “Misstänkta för tortyrnatten vägrade svara 543 gånger. Skrattar och gäspar i polisförhören” 

Tydligen är detta en taktik kriminella lärt sig för att hacka svensk rätt, man säger inget tills förundersökning är tillgänglig, sen ljuger man ihop en alternativ berättelse konsistent med bevisläget som inte går att utesluta, oavsett hur befängt. Vi såg att gäng försökte med det i Danmark men förvånades att dansk rättssystem hade sunt förnuft nog att inte tillåta detta.

Nyheter Idag det hårresande natten, där 

gärningsmänn beskrivs som “en 18-årig svensktunisiser och en 21-årig kurd”, och där motivet kan varit att straffa pojkarna för att de nekade att köpa narkotika 

“Pojkarna får ta emot knivhugg och blir torterade med en tändare över hela kroppen. En av pojkarna får en kotte och en pinne uppstoppad i rumpan. De tvingas också ner i gropar och täcks med löv och får sockar instoppade i munnen och fastspända med remsor från deras egna jeans för att de inte ska kunna ropa på hjälp. En av männen försöker binda fast händerna på en av pojkarna med sitt skärp.

Det framkommer i förundersökningen att det sexuella övergreppet är något som de två gärningsmännen diskuterat redan på ett tidigt stadium. En av männen har enligt ett vittnesmål från en anställd inom kriminalvården uttryckt oro för att bli dömd som våldtäktsman och sitta med andra sexualbrottslingar.”

Efter en natt av tortyr påträffas offren av en förbipasserande på morgonen som hjälpte de “Den ene pojken var helt naken, den andre hade t-shirt. – De såg för jävliga ut. De var totalt förvirrade och rädda och de bara babblade på. Jag trodde först de var fulla.”

Bra att vi äntligen får mer av offrens perspektiv, i kontrast med Expressens snyfthistoria där de misstänkta fick kultivera sympati med att de:

“har kommit i dåligt sällskap”, “har levt som arbetslös” “Vill öppna restaurang”, “arbetat som diskare”, tycker att tillvaron i häktet är “tråkigt” samt gillar ”Promenader och tv-spel”. 

Vi läser idag: “Offren har i förhör detaljerat berättat hur de tvingades in på kyrkogården i Solna, blev avklädda, fastbundna, brända, utsatta för omfattande våld och levande begravda En av pojkarna berättade att han hade gett upp hoppet under den tio timmar långa tortyrnatten och trodde att han skulle dö. – Jag kände liksom hur liksom allting bara rinner. Typ som jag skulle duscha fast i blod” 

Vems perspektiv är mer relevant, två sadistiska socioekonomiska faktorer som tycker om tv-spel och skyller brott på dålig sällskap, eller deras offer?

Tino Sanandaji på facebook


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Tino Sanandaji om tortyrnatten på kyrkogården i Solna

 1. Carl den 12

  Blir nyfiken på vad dessa två har för intressant i sina mobiler och datorer🤔

  Calle Von Vägra Äta På Deras Restaurang, i framtiden när dom kommer ut och fortsätter att manipulera sin omgivning, att dom innerst inne är bra människor😤
  Som jag ser det, har man klivit över alla gränser för hur sjuka och störda människor kan bli, så finns det inget hopp om dessa två och tyvärr finns det inget botemedel mot ondska❗❗❗
  Vågar inte ens tänka tanken på om det var två unga tjejer dom hade fått tag på, med sin aptit för sadism och intresse för våldtäktstortyr.
  Har tyvärr hört alltför många tragiska historier hur trasiga, unga som äldre kvinnor varit som besökt gynakuten och barn som fått läggas in på barnsjukhus💔

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.