MOHAMED OMAR: Arabisk vår i Stockholm

| 21 november, 2020

“Under den så kallade ”arabiska våren” såg vi hur arga folkmassor tågade genom genom och skrek att de ville störta sina regimer. Dessa arga folkmassor kom från fredagsbönen i moskén. Där hade de blivit upphetsade av någon imam som hatade Assad, Mubarak eller Khadaffi. Inte för att de kränkte människors frihet i vår västerländska mening, utan för att deras regimer inte följde islam till punkt och pricka.

I Syrien skrek demonstranterna att profeten Muhammed, inte Assad, var deras ledare. Muhammed var idealet som man jämförde Assad med.

I Stockholm hade igår (20/11 2020) en liten grupp arga muslimska män samlats för att förrätta fredagsbön utanför Frankrikes ambassad på Östermalm. Det är alltså en islamistisk tradition att demonstrera på fredagar. Den lilla gruppen vill ha en ”arabisk vår” i Sverige. De känner sig förtryckta av vår sekulära yttrandefrihet som tillåter att man häcklar deras profet Muhammed.

Men Muhammed är inte helig i västvärlden…”

Mohammed Omar

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “MOHAMED OMAR: Arabisk vår i Stockholm

 1. Carl den 12

  Välkommen till Sverige där vi föds, döps och konfirmeras och även som vuxna döps och blir frälsta och även viger?oss och begravs enligt kristendomen?

  Calle som bor i Moder Svea, ser att om man saknar förmågan att acceptera och respektera vår religion och humor, så är Arlanda flygplats ett alternativ för er som vantrivs med vår kultur och levnadssätt❗❗❗

  Hur kommer det sig att vi ska inrätta oss i erat system i vårat land, som vi har ärvt utav våra förfäder♥️som byggde upp välfärden till oss kommande generationer ursprungliga Svenskar??

  Det finns inte på kartan?️att vi som besökare eller boende, skulle försöka ändra på erat folks religion och humor i ett muslimskt land, där sharialagar gäller?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.