Polis avlossade varningsskott när en tjuv hotade denne vid ett inbrott i Kinna

| 21 november, 2020

Vid två-tiden natten mot lördagen larmades polisen till ett inbrott i ett garage i Kinna. Det var vittnen till inbrottet som larmade om att två maskerade personer höll på med ett inbrott. När polisen anlände till platsen tog de tjuvarna på bar gärning när de höll på att bära ut saker från garaget, men de släppte allt när de fick syn på poliserna och sprang i väg åt var sitt håll. Poliserna delade på sig och följde efter var sin av de maskerade männen. När den ena tjuven i samband med jakten vänder sig om och hotat den efterföljande polisen med ett tillhygge. Denna polis tar då upp sitt tjänstevapen och avlossar ett varningsskott varvid tjuven gav upp och slängde ifrån sig tillhygget och kunde gripas. Enligt polisen är den gripne en 20-årig man. Den andra tjuven lyckades smita undan polisen som förföljde honom och är fortfarande på fri fot.

https://www.expressen.se/gt/polis-avlossade-varningsskott/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.